Nyheter

LAB Sweden blir en del av Berner Lab

I maj 2024 blev LAB Sweden en del av Berner Lab! Sedan mars 2022 har LAB Sweden med systerbolagen LAB Denmark och LAB Norway ingått i Berner-koncernen. Från och med maj kommer vi marknadsföra oss som Berner Lab. Vårt registrerade bolagsnamn kommer dock vara Sören Berner Sweden AB som vi använder vid signering av kontrakt och på fakturor.

För dig som kund eller leverantör blir förändringen minimal, du bibehåller samma kontaktperson och processer som tidigare och vi kommer behålla samma organisationsnummer.. Den skillnad du kommer att se är ett nytt varumärke och ny grafisk profil. Om du har några frågor om våra verksamheter eller samarbete, tveka inte att kontakta Annika Garnås, VD, LAB Sweden, LAB Denmark, LAB Norway, på annika@lab.se eller Suvi Kemmo, Sales director Nordics and Baltics, på Berner Lab, suvi.kemmo@berner.fi

Berner är ett etablerat finskt bolag som har funnits i 140 år och har efter köpet av LAB Sweden med systerbolagen LAB Denmark och LAB Norway bolag i hela Norden samt Estland. Att vara en del av ett stort nordiskt familjeägt företag skapar fördelar för våra kunder och leverantörer med omfattande produktportföljer, kunskap, globalt nätverk och lokalt verksamma Berner Lab-kontor.